Strategi, bakgrunn og referanser

OM MOONLANDING

Moonlanding AS er et uavhengig reklamefilm og markedsførings-byrå, som kombinerer lang erfaring fra innholdsproduksjon med digital markedsføring og distribusjon, samt alle nye innovative verktøy som skal til for at våre klienter skal lykkes.

Konseptet er å ha de beste innen hvert sitt fagfelt tilgjengelig, for den oppgaven som skal gjøres. Målet er også å spare kostnader for klientene, ved at de kan benytte seg av verktøyene, og spesialistene, kun etter behov.

Filmprodusent

Moonlanding har lang erfaring fra innholdsproduksjon innen journalistikk, kreativt, reklame, produsent og regi.Bakgrunnen kommer fra TV 2, TVNorge, store og suksessrike produksjonselskaper som Monster, Seefood og Mastiff.

Skrivende fra blant andre mediehuset Aller Media, for å nevne noen.  Ikke minst fra egne produksjoner siden oppstarten i 2012, derav priser som beste dokumentar, opptil flere ganger i land som Italia og USA.

I 2018 ble selskapet kjøpt opp av utenlandske aktører. Grunder Even Evensen fikk tilbake navnet og startet under et nytt konsept i 2019. 

LITT UTVALGTE REFERANSER