Hvem vi er: Nettstedets URL er www.moonlandingsite.no. Dette nettstedet er drevet av Moonlanding AS. Vår kontaktopplysning er post@moonlandingsite.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn: Vi samler inn personopplysninger som navn, e-postadresse, brukerkontoinnstillinger, transaksjonsdata som kjøpsinformasjon, og teknisk informasjon som opplysninger om informasjonskapsler. Vi benytter disse dataene for å kunne tilby en bedre brukeropplevelse, behandle transaksjoner, svare på henvendelser og forbedre vår nettside. Vi lagrer ikke sensitive personopplysninger som helsetilstand.

Kommentarer: Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, lagrer vi dataene som vises i kommentarskjemaet, i tillegg til besøkendes IP-adresse og nettleserens brukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

Media: Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med inkludert steddata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på dette nettstedet kan laste ned og hente ut alle posisjonsdata fra bilder på nettstedet.

Kontaktskjemaer: Vi lagrer informasjon innsendt gjennom kontaktskjemaer for en periode av seks måneder for kundeserviceformål, men vi bruker ikke denne informasjonen for markedsføringsformål.

Informasjonskapsler: Vårt nettsted bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Dette inkluderer informasjonskapsler som opprettes av utvidelser, sosiale medier og analyseverktøy som Matomo og Smartlook.

Analyse: Vi bruker Matomo og Smartlook for å analysere bruk av vårt nettsted. Disse verktøyene samler inn informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan våre besøkende bruker nettstedet. For mer informasjon, se Matomo’s personvernerklæring [Lenke til Matomo’s personvernerklæring] og Smartlook’s personvernerklæring [Lenke til Smartlook’s personvernerklæring].

Hvem vi deler dine opplysninger med: Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjepartsleverandører, unntatt når det er nødvendig for drift av tjenester, som betalingsprosessorer og leverandører av webhotell.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg: For eksempel, vi beholder kontaktskjema-oppføringer i seks måneder, analysedata i ett år og kunders kjøpsinformasjon i ti år.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg: Du har rett til å be om en kopi av de personopplysningene vi har om deg, og kan be om at vi korrigerer, sletter eller begrenser behandlingen av dine personopplysninger.

Hvor dine opplysninger sendes: Vi bruker tjenester som kan overføre data til land utenfor EU, men vi sørger for at disse tjenestene overholder GDPR og gir tilsvarende beskyttelse som om dataene var i Europa.

Kontaktinformasjon: For spørsmål om personvern, vennligst kontakt oss på post@moonlandingsite.no.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger: Vi benytter teknisk og organisatorisk sikring som kryptering, brannmurer og sikker autentisering for å beskytte dine data.

Våre rutiner for datalekkasjer: Vi har rutiner på plass for å håndtere eventuelle mistenkte personvernbrudd. Vi vil varsle berørte brukere og tilsynsmyndigheter om brudd i henhold til lovpålagte krav.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra: Vi mottar ikke personopplysninger om brukere fra tredjeparter.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger: Vårt nettsted tar ikke automatiske avgjørelser basert på dine personopplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning: Ikke relevant for vårt nettsted, da vi ikke er underlagt spesifikk bransjelovgivning som innebærer ytterligere personvernskrav.