Fullservice markedsføringsbyrå 

Spesialitet innen innhold, konsept, og film.

 Eget kraftig verktøy for digital annonsering.

Fullservice markedsføringsbyrå Spesialitet innen innhold, konsept, og film.

Eget kraftig verktøy for digital annonsering.

STRATEGI, BAKGRUNN OG REFERANSER

OM MOONLANDING

Moonlanding AS er et hybrid produksjonsselskap og markedsførings-byrå. Vi kombinerer lang erfaring fra innholdsproduksjon med digital markedsføring og distribusjon, samt alle nye innovative verktøy som skal til for at våre klienter skal lykkes. Vi adapterer oss etter våre kunders behov, eller yte full service. 

Konseptet er å ha de beste innen hvert sitt fagfelt tilgjengelig for den oppgaven som skal gjøres. Og vi ønsker å ta godt vare på færre kunder, enn å satse på mange. 

Moonlanding har over 25-års erfaring fra de største og mest suksessrike konseptene innen film, TV og reklame. Bakgrunnen kommer fra TV 2, TVNorge, og store suksessrike produksjonsselskaper som Monster, Seefood og Mastiff.

I tillegg til film har vi også lang erfaring fra journalistikk og tekstbasert innhold fra mange av de største mediehusene. I tillegg har vi hatt egne produksjoner siden oppstarten i 2012, hvor vi blant annet har vunnet priser for beste dokumentar, opptil flere ganger i land som Italia og USA.

I 2018 ble selskapet kjøpt opp av utenlandske aktører. Grunder Even Evensen fikk tilbake navnet og startet under et nytt konsept i 2019.

LITT UTVALGTE REFERANSER

VI HAR PRISBELØNNENDE INNHOLDSKAPERE

Top