Fullservice markedsføring og reklamebyrå. 

REKLAMEBYRÅ: Strategi, bakgrunn og referanser

Om Moonlanding

REKLAMEBYRÅ: Moonlanding AS er et teknlogisk fullservice markedsførings og reklamebyrå med alle verktøy under samme tak.

Vi kombinerer 30 års efaring og prisbelønnet innholdsproduksjon med nyskapende og verdensledene teknologi innen digital markedsføring.

DATA ER VERDENS MEST OMSATTE RESSURS

Bruken av BIG DATA og analyse er viktigere en noen gang, samt alle nye innovative verktøy satt sammen som skal til for at du som vår klient skal lykkes. Vi samler førstehåndsdata for våre kunder og benytter oss av europeiske serverer for full GDPR coplliance innen for EU og EØS.

Våre tjenester som byrå og verktøy kan skreddersys og leies etter våre kunders behov, eller vi kan levere en full service markedsavdeling.

Kontakt oss

Hvorfor velge oss som reklamebyrå? I tillegg til film har vi også lang erfaring fra journalistikk og tekstbasert innhold fra mange av de største mediehusene.

Vårt nye internte annonseverktøy THE ROCKET gjør at vi kan spre innholdet ut til potensielle kunder, for deretter å kapitalisere på innholdet med god analyse og datadrevet performance marketing.

I tillegg til markedsføring har vi hatt egne innholdsproduksjoner siden oppstarten i 2012, hvor vi blant annet har vunnet priser for beste dokumentar, opptil flere ganger i land som Italia og USA.
I 2018 ble selskapet kjøpt opp av utenlandske aktører. Grunder Even Evensen fikk tilbake navnet og startet under et nytt konsept med full service markedsføring i 2019.
Litt utvalgte referanser
[smartslider3 slider="2"]

Vi har prisbelønnende innholdskapere