IKKE ALLE FORSTÅR MODERNE MARKEDSFØRING!

Moonlanding kan være din fullservice markedsavdeling, eller vi kan supplere med de verktøy og kunnskap som trengs etter dine behov. Det er kostbart å sette sammen en nødvendig og komplett markedsavdeling med interne i alle roller i forhold til hva som trengs i dag. 

Hjelp med markedsføring ? -Fast månedspris på alt du trenger.

MARKEDSAVDELING PÅ FAST PRIS – ELLER SUPLEMENT TIL DET DU HAR

Om du eller alle dine ansatte ikke er eksperter på alle felt er det vanskelig å henge med på moderne markedsføring. 

Kunstig intelligens, maskinlæring stordata og sosiale medier. Om du trenger en hel markedsavdeling, eller supplere din eksisterene så er vi her for dere med faste avtalte priser. 

Med våre ekspert-konsulenter og verdensledene verktøy har du alt du trenger – under et tak –  innen moderne markedsføring for å dominere markedet. 

Tilgang til bransjens beste eksperter - Verdensledene verktøy og analyse - Målbare resultater og økt vekst

Ønsker du å ta en prat?

Du kan enkelt begynne med det elementære med vårt interne annonseringsverktøy ‘THE ROCKET’ tar markedsføringen din til nye høyder, og sørger for at du er synlig på tvers av alle de største plattformene. Slik har du nå alle verktøyene som trengs via oss. 

Tjenesten passer til både store konsern og mindre bedrifter. 

Vi tar deg til toppen av Google-søk, kaprer oppmerksomheten på Facebook, og sørger for treffsikker annonsering på alle de store mediehusene.  

Få analyser av nettsider og kundereiser med verdensledene teknologi. 

Trenger du innhold – bestitter vi prisbelønnede film og tekst-skapere med lang erfaring. 

VÅR SNITT ROI (RETURN ON INVESTMENT) DET SISTE ÅRET LIGGER PÅ  69,75

Fordeler

Hvorfor velge fast pris fra Moonlanding?

Ekspertise. Vi har et team av eksperter inne ulike områder av markedsføringen, inkludert strategi, kreativitet, digital markedsføring, sosiale medier, analyse med mer. Våre eksperter er headhunted blant annet fra våre partnere Google, Meta.

Målbart resultat.  Med moderne teknolgi kan vi spore og måle resultater fra kampanjene dine, slik at du kan se hva som fungerer og ikke fungerer. Dette vil hjelpe deg med å optimalisere kampanjene for å få bedre resultater over tid – og måle ROAS (Return on AdSpend). 

Fast lav pris månedspris. Få en fast lav månedspris og gratis rådgivning – inntil vi faktisk gjøre noe mer enn annonseringen. Ingen timeføring eller uforutsette regninger. 

En smak av de siste prosjekter:

Scroll for å se flere —>

[smartslider3 slider="2"]

Avtaler

Rammemodeller

kr spør om pris

BASIS (oppkbling) - THE ROCKET + valgfri adspend.

Via vårt script og vårt verktøy kan vi håndtere alle plattfomer på best mulig måte. Google, Facebook, Instagram, Snap, Tik Tok, LinkedIn og de største mediehusene i Norge og verden. 

Google ads, Google søk, Facebook, Snapchat, VG, Dagbladet, DN, E-24, Schibsted, Aller, Egmont, A-media, bare for å nevne noen. 

Vi lager dine annonser og utrykk innenfor rimelighetens grenser. I artikkelform, display, søk.. Din markedsføring og budskap vil synes i alle type former. 

Vi får maks ut av din investering. I tillegg til å samle data på tvers av alle plattformer. Testes alle budskap og former for å yte maksimalt. 

Samler og lagrer førstehåndsdata for remarketing og lookalikes i henhold til GDPR.

Automatisk og intelligent performance testing. SEO optimalisering og “clickfraud” beskyttelse.

Analyse av trafikk og kundereise på nettsiden. Performance analyse. Rapport.

Helsesjekk av siden. Allitd! Teknisk SEO. 

Optimalisering av Google Min Bedrft. 

Å analysere kundereisen hjelper deg med å forstå hva kundene liker og ikke liker på nettsiden din, slik at du kan gjøre forbedringer og selge mer.

Persondata er i dag verdens mest omsatte produkt, og det er en grunn til det. Vi lagrer all din data som førstehåndsdata på tvers av alle plattformer. 

Vi produserer de mest elementære av annonsene du trenger til bruk i våre systemer. 

Alle våre kunder får gratis rådgivning inntil vi faktisk gjør noe mer. 

kr spør om pris

PRIMÆR - En dag i mnd.

I denne pakken har du basis som beskrevet over, men vi setter av en dag i måneden til diverse markedsføringarbeid som et supplement til den digitale markefsføringen. Slike løsninger er veldig kostnadsbesparende.  (PS. Denne avhenger litt av størrelse på bedrift og mengde trafikk. 

Vi setter av to dager i måneden til å jobbe med innhold og artikler til bruk til SEO.  Film, eller kundereise. 

En dag i måneden setter vi av til diverse arbeidet innen markedsføring. Vi har alle verktøy. Det kan være film, redigering, webdesign, grafisk design. Innhold og kampanjer. Dette kan være gunstig å ha som en ramme i stedet for å bestille enkelt oppdrag – som kan være veldig dyrt. 

kr spør om pris

KOMPLETT - 2 dager i mnd.

I denne pakken har du basis som beskrevet over, men vi setter av to dager i måneden til diverse markedsføringarbeid. 

Vi setter av to dager i måneden til å jobbe med innhold og artikler til bruk til SEO. Eventuelt film eller community-managment. 

To dager i måneden setter vi av til diverse arbeidet innen markedsføring. Vi har alle verktøy. Det kan være film, redigering, webdesign, grafisk design. Innhold og kampanjer. Dette kan være gunstig å ha som en ramme i stedet for å bestille enkelt oppdrag – som kan være veldig dyrt. 

kr spør om pris

ADVANCED - 3 dager i mnd.

Her får du basis og det samme som Komplett. Bare at vi setter av tre dager i måneden til å jobbe med markedsføring for deg. 

kr spør om pris

PREMIUM - 4 dager i mnd.

Her får du basis og det samme som Komplett. Bare at vi setter av fire dager i måneden til å jobbe med markedsføring for deg. 

kr Rammeavtale

ENTERPRISE

Hva med en markedsjef fra oss? Eller koordinator? Ta kontakt og be om en enterpise og skreddersyddavtale. Her kan det legges til blant annet filmproduksjon, redigering eller lignende. Alle verktøy. kunnskap og «know hows» som vi har. Noe som passer og er satt opp etter ditt behov. 

 

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Vi har 25 års erfaring fra de beste mediehusene og innhold-suksessene innenfor film, TV og reklame. Stadig retter mer mot markedsføring og stordata, besitter vi sammen med innholdskapere, det ypperste innen eksperter innen annonsering, teknologi, utvikling, webdesign, analyse og optimalisering (kundereise).  

Våre prisbelønnede filmskapere har vunnet beste dokumentar i Milano.

Vi har en egen revolusjonerende metode og internt verktøy «The Rocket» innen annonsering. Vi er også Google, Facebook og Instagram-partner.

Vi analyserer trafikken der vi evaluerer antall besøkende, hvor de kommer fra, hvordan de fant nettstedet ditt, hvilke sider de besøkte og hvor lenge de ble på nettstedet ditt. Dette gir deg en idé om hvilke markedsføringsstrategier som fungerer og hvilke som ikke gjør det. Til slutt kan du vurdere avkastningen på investeringen din i digital markedsføring. Dette innebærer å se på hvor mye du har brukt på markedsføringen og hvor mye inntekt eller fortjeneste du har generert som et resultat.

 

Markedsføring handler om å skape bevissthet og interesse for en bedrifts produkter eller tjenester, samt å øke salget og bygge merkevarekjennskap. Det er viktig for bedrifter fordi det hjelper dem å nå ut til potensielle kunder og konkurrere i markedet.

Reklame er en del av markedsføring, men det er ikke det samme. Reklame handler om å fremme produktene eller tjenestene gjennom annonser, mens markedsføring er en bredere strategi som inkluderer å identifisere målgruppen, utvikle produkter og tjenester som møter behovene deres, og utvikle en helhetlig tilnærming til å bygge kunderelasjoner.

Betalt markedsføring refererer til å bruke penger for å annonsere eller promotere produkter eller tjenester, for eksempel å betale for annonser på sosiale medieplattformer eller betale for å få plassert annonser på søkemotorresultatsider. Organisk markedsføring refererer til å tiltrekke seg oppmerksomhet og interesse for produktene eller tjenestene gjennom ikke-betalte kanaler, for eksempel søkemotoroptimalisering, innholdsmarkedsføring, eller sosiale medier-poster.