Markedsføring i dag.

Den beste måten å markedsføre seg på forandrer seg fra uke til uke. Moderne markedsføring krever helt annen ekspertise i dag enn før i tiden. Når det er sagt så er grunnprinsippet det samme.

Kontakt oss

Webdesigner

Det er viktig å tenke på en rekke ting når man skal velge webdesigner, inkludert kompetanse og erfaring, portefølje og referanser, pris og tidsramme. Det kan også være lurt å se på hvilken type design man ønsker og om designeren har erfaring med tilsvarende prosjekter.

Read More »

Facebook annonsering

Med Facebookannonsering kan man oppnå en rekke ting, inkludert å øke synligheten av merket eller nettsiden sin, å tiltrekke seg mer trafikk og å generere leads eller salg. Det er også mulig å målrette annonsene mot en spesifikk målgruppe, slik at man kan nå ut til de personene som er mest sannsynlig å være interessert i det man har å tilby.

Read More »

Google annonsering

Google annonsering er en tjeneste som tilbys av Google, hvor bedrifter kan betale for å vise annonser til brukerne som søker etter bestemte ord eller uttrykk på Google. Dette kan gjøres gjennom en rekke forskjellige annonseformater, inkludert søkeannonser, displayannonser og videoannonser.

Read More »

Markedsføring i dag.

Markedsføring i dag. HVA ER MARKEDSFØRING? Hva er egentlig markedsføring? Mange setter likhetstegn mellom markedsføring og reklame. Selvsagt er salg, reklame og kommunikasjon en del

Read More »