Markedsføring i dag.

Den beste måten å markedsføre seg på forandrer seg fra uke til uke. Moderne markedsføring krever helt annen ekspertise i dag enn før i tiden. Når det er sagt så er grunnprinsippet det samme.

Kontakt oss

Mann skriver å produserer for markedsføringsselskap

Markedsføringsselskap

Fordelene ved å samarbeide med et markedsføringsselskap I dagens konkurranseutsatte marked er det avgjørende å ha en sterk tilstedeværelse på nettet.  Et markedsføringsselskap kan hjelpe

Les mer
Markedsføringsbyrå

Markedsføringsbyrå

Velg markedsføringsbyrå med omhu? Markedsføringsbyrå og totalleverandør: Moonlanding AS er en totalleverandør av markedsføringstjenester. Vi tilbyr alt fra markedsjefer, assistenter, virituelle og fysiske, SEO-optimalisering og digital

Les mer

Webdesigner

Det er viktig å tenke på en rekke ting når man skal velge webdesigner, inkludert kompetanse og erfaring, portefølje og referanser, pris og tidsramme. Det kan også være lurt å se på hvilken type design man ønsker og om designeren har erfaring med tilsvarende prosjekter.

Les mer

Facebook annonsering

Med Facebookannonsering kan man oppnå en rekke ting, inkludert å øke synligheten av merket eller nettsiden sin, å tiltrekke seg mer trafikk og å generere leads eller salg. Det er også mulig å målrette annonsene mot en spesifikk målgruppe, slik at man kan nå ut til de personene som er mest sannsynlig å være interessert i det man har å tilby.

Les mer

SEO Søkemotoroptimalisering

SEO står for søkemotoroptimalisering, og det refererer til praksis med å optimalisere nettsiden din for å gjøre den mer synlig og tilgjengelig for søkemotorene.

Les mer

Google annonsering

Google annonsering er en tjeneste som tilbys av Google, hvor bedrifter kan betale for å vise annonser til brukerne som søker etter bestemte ord eller uttrykk på Google. Dette kan gjøres gjennom en rekke forskjellige annonseformater, inkludert søkeannonser, displayannonser og videoannonser.

Les mer